Vásároljon menő babakocsit a Mamillánál.

30 aug
Mitől lesz egy babakocsi menő, ha nem attól, hogy illeszkedik a gyermekünk igényeihez, legalább annyira, mint a szülői elvárásokhoz?! A Mamilla honlapján megtalálja a nagy babakocsi tesztünket, melyben pár kérdésben felmérjük azt, hogy Önnek mint szülőnek milyen igényei, körülményei vannak/lesznek. Ez alapján megmutatjuk Önnek, hogy milyen babakocsikat tartunk ideális választásnak az Ön számára. Nem mindegy ugyanis, hogy egy kertvárosi-, egy városi-, egy vidéki-, vagy egy pörgős belvárosi élethez akarjuk -e majd igazítani a baba négykerekűjét. Sok szempontból megnehezítheti az életünket egy rosszul kiválasztott babakocsi, pláne, azt meg senki sem szeretné, hogy idő közben kelljen cserélni, hiszen egy újonnan vásárolt babakocsi meglehetősen magas árkategóriák között vásárolható meg.

A könnyűszerkezetes ház titka

23 máj
Talán kevesen tudják Magyarországon, de a könnyűszerkezetes ház titka, hogy villámgyorsan építhető, nagyon költséghatékony és természetes alapanyagokat használ, azaz konkrétan fát. A könnyűszerkezetes ház főképp Amerikában és Nyugat-Európában népszerű, ott a házak közel fele ezzel a technológiával készül. Magyarországon is egyre gyakrabban használják a könnyűszerkezetes ház építési metódusokat, főképp az áruk miatt. Persze egy-egy ház élettartama így is száz év, tehát nem kell aggódni. Cégünk, a Palmex Kft. hatalmas tapasztalattal rendelkezik, byugodtan ránk bízhatja magát, nem bánja meg! Munkánknak csak a megrendelő fantáziája szab határt. A könnyűszerkezetes ház Önnek is élmény!

Minőségi bútorok

25 Már
Egy lakás berendezésénél fontos törekedni arra, hogy ne csak az ízlésünkhöz paaszoljanak a kiválasztott bútorok hanem praktikusak és hosszútávon használhatóak is legyenek. Mielőtt végig járnánk az összes bútor áruházat érdemes szétnézni az interneten a bútor témájú weboldalak között hátha találunk valami ötletet vagy inspirációt a saját lakásunkhoz. Általában a legnagyobb gondot a konyhabútor kiválasztása okozza, hisz az nagyon könnyen elkopik, elhasználódik mert rengeteget igénybe van véve. Fontos, hogy a házat elve úgy alakítsuk ki, hogy találjuk ki a bútorok helyét így azok sokkal jobban fognak illeni a térbe és nem fognak onnan kilógni.

Albérletek Budapesten

29 feb
Albérletet találni sohasem egyszerű dolog rengeteg dolognak kell stimmelnie ahhoz, hogy sokáig örömmel tudjunk használni egy lakást. A legfontosabb talán az elhelyezkedés, fiatalok sokan azért költöznek el otthonról mert túl távol laknak az egyetemtől vagy a munkahelytől, ilyenkor csak olyan albérletbe van értelme költözni ami jól frekventált területen helyezkedik el. Emellett praktikus lehet az is ha már bevan rendezve és ezzel sem nekünk kell törődnünk, ha bútorozva és gépesítve van akkor lényegében azonnal költözhető az albérlet ez az ideális eset, viszont egy jó helyen lévő, igényesen berendezett lakásnak megkell fizetni az árát de megéri ha egy jó albérlet vár ránk cserébe.

Befektetés luxusingatlanba

29 feb
A luxus ingatlan befektetésben gondolkodóknak érdemes olyan szolgáltatást választaniuk ami mert jó hozamú luxusingatlan befektetési lehetőséget jelent. Igénybe vehetnek még befektetési hitel ügyintézést és egyénre szabott, profi befektetési tanácsadást, idő-hatékony lakás bemutató túrákon vehetnek részt aminek segítségével könnyen választhatnak majd az ingatlanok közül. Ezek a szolgáltatások mind alapvető fontosságúak ahhoz, hogy a befektetésünket megfelelően tudjuk kezelni. A luxus lakás világágban az ilyen magas színvonalú szolgáltatás nagy segítség lehet eltájékozódni és megtalálni a megfelelő ingatlan ami minden igényünknek megfelel, ebben nyújt segítséget ez a szolgáltatás.

Egyedi fa nyílászárók otthonába

9 nov
Az otthon az a hely ahova Ön is megpihenni tér a napi, sokszor fárasztó munka után. Ilyenkor szeretjük, ha szívünknek, szemünket kedves dolgok vesznek körül bennünket, és harmónia van körülöttünk is, és bennünk is. Megteremtéséhez egyik elengedhetetlen kellék a fa nyílászárók helyes megválasztása. Otthonunk stílusához illő formák, és színek tükröződése a nyílászárókban is, hiszen a teljes egység csak úgy valósítható meg, ha minden részlet a helyén van. Egyedi fa nyílászáróihoz nyílászáró árakat ajánlat kérőnk elküldésével kérhet.