Terápiák szájfertőzés ellen

29 okt
A szájvíz szájfertőzés gyógyítására segítséget nyújthat a tünetek enyhítésében, a gyulladás mérséklésében és a baktériumok elpusztításában. A szájfertőzés gyerekeknél is gyakran jelentkezik, hiszen ők kevésbé tudnak figyelmet fordítani a szájhigiéniára és gyakran a szájukba veszik a kezüket, ami tele van baktériumokkal. A szájfertőzések kezelése történhet helyileg és belsőlegesen is. Általában részét képezi az antibiotikum kúra, de ezt gyakran kenőcsök formájában rendeli el az orvos. Előfordulhat, hogy a szájfertőzés egy alapbetegség kísérőtünete, ilyenkor kezelése a kiváltó ok megszüntetésével történik

A cukorbetegség okai és megelőzése

22 okt
A normál vérnyomás a legtöbb fiatal számára természetes, ám 50 év felett sajnos a lakosság többsége már problémákkal kell, hogy szembenézzen ezen a téren. Nagyrészt a magas értékek jellemzőek, de gyakran fordul elő az egészségesnél alacsonyabb vérnyomás is, ami szintén kezelést igényel. A cukorbetegség okai és a normális vérnyomás között szoros összefüggés van. Ha az értékek normálisnál magasabbak,megnő az esély a diabétesz kialakulására, ezért is fontos odafigyelni mind a helyes táplálkozásra, mind a rendszeres mozgásra, melyek bizonyítottan jó hatással vannak a vérnyomásra. A cukorbetegség okai és megelőzése részletesen weboldalunkon!

Karikás szem ellen megoldások

19 okt
A karikás szem okai lehetnek káros szokásaink, a túlhajszolt, stresszes életmód, a kevés alvás. Nők még hajlamosabbak erre, náluk a szem alatti karikák kialakulásában a hormonok is szerepet játszhatnak. Karikás szem ellen fontos nap mint nap odafigyelni a folyadékbevitelre, próbáljuk meg kímélni szemünket számítógépes munkavégzés közben is, találjunk időt a pihenésre és fogjuk vissza a koffeinfogyasztást. Étrendünk megváltoztatásával - sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával - is sokat tehetünk a szem alatti karikák eltüntetése érdekében. A karikás szemre gyors megoldások itt!

Propolisz csepp vásárlása

16 okt
A propolisz csepp a népi gyógyászat megbízható szere nagyon sok különféle eredetű betegség gyógyításában. Számíthatunk rá a vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal vívott, sokszor kilátástalannak látszó harcban. A propolisz tinktúra hatékonysága nagyon sok vizsgálat alapján még a receptre kapható antibiotikumokét is felülmúlta a fertőzések ellen. Akár a légutakat, a fület, a gyomrot vagy a bőrt, a szájüreget támadták meg a vírusok, gyors segítségben bízhatunk tőle. Immunerősítő és antioxidáns hatása miatt gyermekkortól kezdve ajánlott kúraszerűen használni. Propolisz csepp vásárlása és adagolása webáruházunkban!

Szoursop gyümölcslé

9 okt
A graviola rák ellen éreztetett hatásainak óriási irodalma van. Nemzetközi vizsgálatok egész sora vizsgálta az elmúlt évtizedekben, hogy bioaktív alkotóelemei mennyiben képesek szabályozni a már meglévő betegséget. Az eredmények több, mint bíztatóak. A graviola kivonat intenzív antioxidánsai számos esetben nem csak megállítják a tumoros sejtek növekedését, de azok pusztulását is okozhatják. 100%-ban természetes táplálékkiegészítőként kemoterápia alatt is javasolt a fogyasztása. Segítségével a szervezet egyszerűbben regenerálódik, az immunrendszer ismét képes lesz ellátni feladatát. Graviola soursop gyümölcs vásárlás itt!

A teherbeesés folyamata

7 okt
A teherbeesés esélyei akkor a legnagyobbak, ha a menstruációs ciklus szabályosan működik és a férfi szervezete is jó minőségű spermiumokat termel. Ha a kedvező körülmények egybevágnak, megtörténik a megtermékenyülés, ám számos akadály léphet fel, ami nehezítheti a gyermekáldást. Sok nőnél az alacsony progeszteron szint, az endometriózis vagy gyulladások állják útját a megtermékenyülésnek. Előfordulhat, hogy a túlzott akarás következtében megnövekedett stressz, görcsösség miatt nem sikerül a megtermékenyülés, de lehetséges, hogy az alkohol vagy más káros szenvedélyek állnak a háttérben. A teherbeesés folyamata és esélyei - Teherbeesés tippek weboldalunkon!

Arany kolloid a jobb egészségi állapotért

2 okt
A Gold kolloid kúrák tartása évente több alkalommal ajánlott a mentális frissesség megőrzéséhez és a vitalitás fenntartásához. Az arany oldat kiegyensúlyozza az idegrendszer működését, szabályozza a szívritmust, fokozza a vérkeringést és javítja az agyi funkciókat. Egyaránt jótékonyan hat egészségünkre és életminőségünkre, véd a gyulladásoktól, kitűnően regenerál és elősegíti a szervezet sejtjeinket fiatalítását. A gold kolloid igazi életelixír, mely nagyban javítja a kedélyállapotot, segíti az ellazulást, csökkenti a stresszt, az ízületi gyulladás kezelésével megkönnyíti a mozgást.

Csonterősítés mákolaj segítségével

25 Sze
A mákolaj fogyasztása gyerekeknek is előnyös magas tápanyagtartalma miatt, 50 év felett pedig különösen ajánlott. Az idősebb korosztályt fokozottan veszélyezteti a csontritkulás, amit megelőzhetünk és eredményesen kezelhetünk is a mákolaj segítségével. A benne lévő telítetlen zsírsavak a szív és az érrendszer számára nyújtanak védelmet, csökkentik a keringési betegségek, a trombózis, az embólia kockázatát. Alkalmasak a vérnyomás és a koleszterinszint csökkentésére is, ami szintén sok 50 év feletti számára jelent problémát. A hidegen sajtolt mákolaj idegnyugtatóként és a jobb alvás elősegítéséhez is használható.