Vásároljon DepoStore termékeket a háztartásába!

12 Sze
A DepoStore üzleteiben, és honlapján elektronikai eszközöket forgalmazunk, elsősorban háztartási gépekkel kereskedünk, ezek közt találhat jó állapotú Outlet termékeket is! Kínálatunkba kizárólag olyan eszközöket veszünk fel, melyeknek kiválóságáról személyesen is meggyőződtünk, illetve melyek jobbnak bizonyulnak (tudásban és teljesítményben) az őket megelőző prototípusoknál - egyszóval melyeket jó szívvel tudunk ajánlani minden vásárlónknak. Azért is vizsgáljuk meg a termékeket, és teszteljük őket nagy odafigyeléssel, mert számunka fontos, hogy kizárólag olyan háztartási eszközöket forgalmazzunk, melyek valóban azt a teljesítményt fogják nyújtani, melyet ígértek a gyártóik.

Vásároljon az Ypsonnál mindent egy helyen!

6 Sze
Az Ypson egy olyan online bevásárlóközpont, hol mindent megvásárolhat, amire csak szüksége lehet a háztartásában, a kertjében, a munkahelyén, a kikapcsolódás során, sőt, még a ruházati cikkeit is beszerezheti tőlünk. Elektronikai felszereléseket és berendezéseket, illetve bútorokat, játékokat, és élelmiszereket is talál a honlapunkon, melyeket házhoz szállítással viszünk ki a megrendelőknek. Célunk, hogy mindenki kényelmesen vásárolhasson otthona kényelméből, segítségünkkel. Nálunk mindent egy helyen talál meg, ne habozzon, keresse fel webáruházunkat, hogy ne kelljen többet sorban állnia a plázákban arra várva, hogy egyszer végre hazajut az élelmiszerekkel!

Hasonlítsa össze a termékeket, és vegye meg a legkedvezőbbet!

24 aug
Az Árcédula egy olyan online webáruház, ahol különféle partnerekkel dolgozunk együtt. A partnereink azonos termékeket forgalmaznak, nem azonos áron és nem azonos szállítási költségekkel. Azzal könnyítjük meg a rajtunk keresztül vásárlók dolgát, hogy egymás mellett tüntetAz Ypson egy olyan online webáruház, ahol különféle partnerekkel dolgozunk együtt. A partnereink azonos termékeket forgalmaznak, nem azonos áron és nem azonos szállítási költségekkel. Azzal könnyítjük meg a rajtunk keresztül vásárlók dolgát, hogy egymás mellett tüntetjük fel az azonos termékeket, azaz jól láthatóvá tesszük a különbségeket. A vásárlóink számára ez előnyt jelent, ugyanis össze tudják hasonlítani, és könnyen ki tudják választani, hogy a több ajánlat közül melyik az, amely a számukra legkedvezőbb. Az eladóknak, azaz a partnereinknek pedig azért kedvező az ajánlatunk, mert grafikonos kimutatást készítünk arról, hogy hány vásárlójuk vagy potenciális vásárlójuk volt a velünk való együttműködésen keresztül. jük fel az azonos termékeket, azaz jól láthatóvá tesszük a különbségeket. A vásárlóink számára ez előnyt jelent, ugyanis össze tudják hasonlítani, és könnyen ki tudják választani, hogy a több ajánlat közül melyik az, amely a számukra legkedvezőbb. Az eladóknak, azaz a partnereinknek pedig azért kedvező azajánlatunk, mert grafikonos kimutatást készítünk arról, hogy hány vásárlójuk vagy potenciális vásárlójuk volt a velünk való együttműködésen keresztül.

Unikornis az új divatállat

23 feb
Az unikornisok cukivá formált mitológiai élőlények, melyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Talán amögött, hogy ilyen híressé váltak ezek a csillámló pónik, az a sokak számára igencsak szimpatikus filozófia állhat, hogy mindannyian egyedi individuumok, különleges lények vagyunk. (Az ’unicorn’ kissé emlékeztet is az ’unique’ angol szóra, aminek a jelentése különleges.) A szivárvány attribútum pedig még jobban alátámasztja azt a felfogást, miszerint az unikornis korunk egyéniség centrikus, sokszínűséget támogató világának egyik legjelentősebb szimbóluma! Ahogy a póló felirata is mondja: „Nem furcsa vagyok, hanem Unikornis! Persze nem kell különösebb filozófiai gondolatokat keresnünk az unikornisok mögött, tekinthetünk rájuk pusztán úgy, mint édes kis pónikra, melyek szivárványszínben pompáznak. Ha szereted az aranyos, egyediségre ösztönző egyszarúakat, akkor szeretni fogod az unikornisos mintájú pólókat és ajándéktárgyakat is. Ha beviszed őket az otthonodba, egészen egyedi hangulatot teremthetsz velük!

Ütésálló Samsung tokot vettem

16 ápr
Végre beszereztem magamnak a legújabb Samsung Galaxy S8 okostelefont, így szinte azonnal rendeltem mellé egy Samsung tokot is! Egy feltételem volt a kiegészítővel szemben, mégpedig az, hogy maradéktalanul ütésálló legyen, hiszen a mobilt csak nagyon drágán lehet beszerezni kártyafüggetlenül, a kijelzőcserével pedig még senki nem foglalkozik jelenleg, így csak megközelítő árat sem tudtam rá találni. Úgy döntöttem, hogy az internetről, egy webáruházból fogok rendelni magamnak, és nem sajnáltam az időt rá, megkerestem a legjobb Samsung Galaxy S8 áruházat, ahol a legtöbb ütésálló tartozékot megtalálom. Találtam is egy prémium Shop-ot, ahol az én telefonom mellett még megannyi másik gyártó készülékére is kapható telefontok. Kiválasztottam egy fokozottan rezgéscsillapító szilikon béléssel rendelkező, úgynevezett hybrid tokot. A védelemnek az a különlegessége, hogy a hátlap teljesen átlátszó, így nem takarja el az amúgy szálcsiszolt fémből készült anyagot, továbbá az antennát sem árnyékolja. A kerete azonban keményebb TPU szilikonból van, ami a leejtések ellen nyújt tökéletes védelmet. Az ára csak alig pár ezer forint volt és ingyen szállították házhoz. A Samsung tok a Phonebox.hu oldalról érkezett.

Használt mobiltelefonok

24 Már
Szinte minden hónapban jön ki olyan újabb okostelefon, amely arra csábít az újdonságával, hogy vegyük meg, lecserélve a régit. Azonban ki győzi ezt pénzzel? Sokan vannak, akiknek már nagyon régi a készülékük és indokolt is lenne, hogy lecserélje, de annyit, amennyibe egy új készülék kerül, nem szívesen szánna rá. Számukra hasznos lehet használt mobiltelefon kereskedőtől való vásárlásában gondolkozni. Ha ugyanis kereskedőtől veszünk használt készüléket, akkor a jogszabályok szerint garanciát kell adnia a kereskedőnek a készülékre. Ilyen módon jóval olcsóbban cserélhetjük le a mobiltelefonunkat úgy, hogy közben mégse kell teljesen nekünk vállalnunk a használt készülékből fakadó rizikót.

Nyáron hordjunk pólót

17 Már
Ahogy egyre melegszik az idő és egyre nagyobb a kánikula úgy egyre többen hordanak pólót aminek nagy előnye, hogy egy remekül kombinálható ruhadarab amit szinte akármivel felvehetünk. Bármivel könnyedén párosítható jó megoldás lehet ha tartunk belőle otthon egy pár fajtát mert egy-egy póló remek alapja lehet egy ruhatárnak. Könnyedén viselhetjük sportos viseletként de ha elegánsabban is. Férfiak lazább napokon választhatják a galléros pólót ami remek megoldás az ing helyett, így hordhatunk pólót. Ha mégis sportosan akarnánk felvenni, hordjunk hozzá farmert. Ha találunk egy fazont ami passzol hozzánk azt jegyezzük meg ez ugyanis ezt a fazont akár hosszú évekig hordhatjuk. Ha pedig online rendelne pólót az is könnyedén megoldható. Mert ha az ember póló vagy egyéb ruhavásárlásra szánja el az ember magát, akkor a legegyszerűbb megoldás az online rendelés, aminek a segítségével kényelmesen otthonról választhatjuk ki a számunkra megfelelő ruhadarabot és ezután csak várni kell a csomag megérkezésére. Egyszerű és gyors módja a vásárlásnak!

A megfelelő ágy

24 Már
A megfelelő ágy kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat mint gondolnánk. Nem elég csupán a szoba lakberendezési stílusához alakítani az ágyakat vagy az ízlésünkhöz. Itt az is fontos, hogy az éjszaka folyamán normálisan tudjunk pihenni az ágyon és ne fej vagy hát fájásra ébredjünk mert az nagyon kellemetlen lehet reggelente. Fontos, hogy az ágy illeszkedjen az alakunkhoz az alvási stílusunkhoz ugyanez vonatkozik a matracokra is. Érdemes az ágy vásárlásra időt szánni és olyan ágyat választani ami sokáig tudunk majd használni. Ez általában egy egyszeri kiadás érdemes bele pénzt is fektetni, hogy tényleg jó minőséget kapjuk, cserébe megkapjuk a nyugodt éjszakát.