A legendás bomber dzseki még mindig kapható

9 Már

Napjaink egyik legizgalmasabb férfi kabátjának nagyon izgalmas története, sőt történelme van. A sugárhajtású vadászgépek bevezetésével szép lassan kiderült, hogy a korábban használt, alapvetően bőr pilóta kabátok nagy magasságban a hideg miatt szinte használhatatlanná merevednek. Éppen ezért kellett egy nagy hidegtűrő … Read More »

Vásároljon DepoStore termékeket a háztartásába!

12 Sze

A DepoStore üzleteiben, és honlapján elektronikai eszközöket forgalmazunk, elsősorban háztartási gépekkel kereskedünk, ezek közt találhat jó állapotú Outlet termékeket is! Kínálatunkba kizárólag olyan eszközöket veszünk fel, melyeknek kiválóságáról személyesen is meggyőződtünk, illetve melyek jobbnak bizonyulnak (tudásban és teljesítményben) az őket … Read More »

Unikornis az új divatállat

23 feb

Az unikornisok cukivá formált mitológiai élőlények, melyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Talán amögött, hogy ilyen híressé váltak ezek a csillámló pónik, az a sokak számára igencsak szimpatikus filozófia állhat, hogy mindannyian egyedi individuumok, különleges lények vagyunk. (Az ’unicorn’ kissé emlékeztet … Read More »

Ütésálló Samsung tokot vettem

16 ápr

Végre beszereztem magamnak a legújabb Samsung Galaxy S8 okostelefont, így szinte azonnal rendeltem mellé egy Samsung tokot is! Egy feltételem volt a kiegészítővel szemben, mégpedig az, hogy maradéktalanul ütésálló legyen, hiszen a mobilt csak nagyon drágán lehet beszerezni kártyafüggetlenül, a … Read More »

Nyáron hordjunk pólót

17 Már

Ahogy egyre melegszik az idő és egyre nagyobb a kánikula úgy egyre többen hordanak pólót aminek nagy előnye, hogy egy remekül kombinálható ruhadarab amit szinte akármivel felvehetünk. Bármivel könnyedén párosítható jó megoldás lehet ha tartunk belőle otthon egy pár fajtát … Read More »