Milyen anyagokból készülhet a kisállat emléktábla, urna?

10 okt

Kisállatnak emléktábla sajátos igények alapján a Pet-stone -tól! A macskáinkkal, kutyáinkkal eltöltött idő csodás kincs. Szóval nem véletlen, hogy rengetegen családtagként gondolnak rájuk. A Pet-stone lézergravírozásos módszerrel színvonalas kisállat emlék elkészítését vállalja fából, illetve gránitból. Amire ha rápillantunk, garantáltan eszünkbe … Read More »

Gyerekmotor, amely olyan, mint egy felnőttmotor

2 Júl

Gyermekünk számára biztonságosan vásárolhatunk kisebb motorokat, így könnyedén be tudjuk őket vezetni ebbe a világba. A gyerekmotor kis súllyal rendelkezik, méreteiben is megfelelnek a gyermekek elvárásainak. Kis csomagtartó is kérhető a gyerekmotorra. Mindent tud, amit egy nagy, így bátran gyakorolhatnak … Read More »

A különbség bónusz és kupon között

28 jún

Mekkora a különbség a bónusz és a kupon között? A tipikus kuponok leginkább árleszállítást takarnak. A Bónusz Brigád bónuszaival ezzel szemben az akciók mellett minden esetben a hozzáadott értékeket is biztosítja. Vagyis, hogy a vevő többet kapjon a pénzéért. Egy-két … Read More »

Szivattyú vásárlása online

14 Már

Háztartási és ipari felhasználásra készült vízellátó berendezéseket ma már online is tudunk vásárolni. A szivattyú széles választékban rendelhető meg. Nemcsak fűtés, hűtés esetén nagyon hasznosak, hanem például nyomásfokozásnál is. A jó szivattyú képes elvezetni a szennyvizet is. Alkalmazása egyszerű, telepítése … Read More »