Milyen anyagokból készülhet a kisállat emléktábla, urna?

10 okt
Kisállatnak emléktábla sajátos igények alapján a Pet-stone -tól! A macskáinkkal, kutyáinkkal eltöltött idő csodás kincs. Szóval nem véletlen, hogy rengetegen családtagként gondolnak rájuk. A Pet-stone lézergravírozásos módszerrel színvonalas kisállat emlék elkészítését vállalja fából, illetve gránitból. Amire ha rápillantunk, garantáltan eszünkbe jut majd pár csodás emlék. Egy ilyen kisállat síremlék elkészítéséhez nem kell mást tennie, minthogy kitöltse a honlapon lévő rendelési űrlapot. Ha pedig a kisállat emléktáblával kapcsolatos egyéb igényeit szeretné tudatni, keresse a Pet-Stone -t bátran!

Gyerekmotor, amely olyan, mint egy felnőttmotor

2 Júl
Gyermekünk számára biztonságosan vásárolhatunk kisebb motorokat, így könnyedén be tudjuk őket vezetni ebbe a világba. A gyerekmotor kis súllyal rendelkezik, méreteiben is megfelelnek a gyermekek elvárásainak. Kis csomagtartó is kérhető a gyerekmotorra. Mindent tud, amit egy nagy, így bátran gyakorolhatnak rajta a gyermekek. Motorjának teljesítménye változó, így minden szülő könnyedén megtalálja majd a megfelelőbbet.

A különbség bónusz és kupon között

28 jún
Mekkora a különbség a bónusz és a kupon között? A tipikus kuponok leginkább árleszállítást takarnak. A Bónusz Brigád bónuszaival ezzel szemben az akciók mellett minden esetben a hozzáadott értékeket is biztosítja. Vagyis, hogy a vevő többet kapjon a pénzéért. Egy-két előny, amit csupán bónusszal tehető meg, kuponnal nem: Visszajár a pénzed ha mást kapsz, mint amit ígértek. 14 napig lehetséges lemondani a vásárlást. 8 különböző módból választhatsz, hogy milyen módon kívánsz fizetni. A linkre kattintva az összes kuponnal szembeni pluszt áttekintheted!

Szúnyogháló beépítés kedvező áron

14 jún
A szúnyogháló beépítése különösen fontos nyáron, hiszen ilyenkor nagyon sok van belőlük és bizony nem valami kellemes, ha minden fél percben belecsípnek jókorát az emberbe. Vállalatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában ezen időszak alatt pedig igyekeztünk, hogy mindenki minőségben részesüljön. A termékeink és technológiánk modernsége által ez pedig lehetséges is volt és lehetséges is lesz a jövőben is. Weboldalunkon további információt találsz te is.

Karácsonyi ajándék ötletek között válogatva

30 máj
Messze még a karácsony, de a tökéletes meglepetés kiválasztásához idő kell, így érdemes akár már most elgondolkodni azon, hogy mivel kedveskedünk szeretteinknek. Nagyszerű karácsonyi ajándék ötletek az interneten is találhatóak, főleg ha a Crazy Shop oldalára kattintunk. Itt nemcsak vicces, humoros dolgokkal találkozhatunk, hanem hasznos, praktikus eszközökkel is, amelyek tökéletesek lehetnek ajándékként is.

Diversitatea stilistica a sandalelor de dama

20 ápr
Moda verii este colorata, iar sandalele reprezinta o componenta esentiala a acesteia. Pentru a se potrivi multitudinii de piese de vestimentatie accesibile in garderobele doamnelor in sezonul cald, sandale de dama trebuie sa atinga doua standarde fundamentale: cel calitativ, indispensabil sanatatii picioarelor – sa fie confectionate din piele, si cel estetic – sa fie elegante si potrivite stilului personal. Diversitatea este mare.

Fényképezőgépet vásárolna?

29 Már
Céltudatosan keres egy típust vagy döntés előtt áll, hogy melyik fényképezőgép ami a felhasználási módjának és ízlésének leginkább megfelel? A Tenno Foto Kft remek áron kínálja kompakt és tükörreflexes készülékeit, de az extrém helyzetekre gondolva még válogathat a kaland és vízálló fényképezőgépek közül is. Látogasson el a honlapra, a kínálatban ismert márkák kiváló fényképezőgépeit és minőségi tartozékokat talál. Ha nem szeretne lemaradni az aktuális kedvezményekről, és a legújabb modellek megjelenéséről, kövesse a Tenno Foto facebook vagy google plusz oldalát!

Szivattyú vásárlása online

14 Már
Háztartási és ipari felhasználásra készült vízellátó berendezéseket ma már online is tudunk vásárolni. A szivattyú széles választékban rendelhető meg. Nemcsak fűtés, hűtés esetén nagyon hasznosak, hanem például nyomásfokozásnál is. A jó szivattyú képes elvezetni a szennyvizet is. Alkalmazása egyszerű, telepítése szakértelmet igényel. A szivattyú minimális karbantartás mellett hosszú éveken át használható.