A WordPress egyre népszerűbb

9 Júl

A WordPress hazánkban és egyébként világszerte is, a legnépszerűbb tartalom kezelő rendszer, az összes weboldal mintegy 27%-a ezzel a cms-sel készült. Itthon is nagy népszerűségnek örvend a WordPress, azaz rengeteg céges weboldal, rengeteg webshop és blog készült WordPress tartalom kezelővel. … Read More »

Instagrammal Ön is nyerhet

9 Júl

Napjaink egyik legnépszerűbb közösségi oldala az Instagram. 2020. tavaszára már bőven van rajta annyi magyar felhasználó, hogy minden piaci szereplő látja, kár lenne lemaradni a nagy insta-őrületről. De hogyan kell kiaknázni az Instagram nyújtotta lehetőségeket? Mit kell tenni ahhoz, hogy … Read More »

Honlapkészítéssel az élre

9 Júl

2020. tavaszán nyilvánvalóvál vált, hogy azok a vállalkozások, akik nem fordítanak kellő energiát a webes megjelenésre, gyakorlatilag éhen halnak, míg azok, akik kiemelt szerepet szánnak weboldalaiknak és az online marketingnek, néhány ügyes lépéssel megelőzhetik a konkurenciát. A Horizon Webstúdió kiemelt … Read More »

A webobodal jelentősége

24 Már

Egy cég arculatát nagyban meghatározza weboldal minősége és tartalma. Sok ügyfél ezzel találkozik először amikor egy céggel megismerkedik. Ezért nagyon fontos, hogy a weboldal minősége kifogástalan legyen és olyan minőség ami bárhol reprezentatívan képviselheti a cégünket aminek a megjelenése olyan … Read More »