Hírek diákoknak

29 Már

A diákok estében is nagyon fontos a tájékozottság ez a generáció már rég nem a nyomtatott sajtóból szerzi az értesüléseit hanem teljes mértékben az internetre hagyatkozik ezzel nincs is különösebb baj hisz itt is lehet megbízható hírforrást találni. Sokan a … Read More »

Friss hírek

29 Már

Manapság sokkal egyszerűbb friss hírekhez hozzájutni mint régebben amikor a hírekhez való hozzájutás sokkal nehezebb volt mint ma régebben az egetlen hely ahonnan a híreket meglehetet szerezni az az újságárus volt de ma már az internet elterjedésével jóformán bárhonnan hozzájuthatunk … Read More »

Hírek mindenmennyiségben

29 Már

Manapság az online médiából olyan mennyiségű hír és információ áramlik ránk, hogy azt sokan nem is tudják megfelelően kezelni. Fontos, hogy valamilyen szűrést alkalmazzunk ezzel az információ áradattal szemben. részben azért mert az interneten nem minden forrás ellenőrzött és nem … Read More »

A tájékozottság záloga

29 Már

Ha tájékozottak akarunk lenni akkor elengedhetetlene, hogy folyamatosan megbízható forrásból olvassunk híreket. Az online média elterjedésével egyre több platformról tájékozódhatunk de akkor is fontos, hogy ezek a források megbízhatóak legyenek és amennyire lehet független, szabad forrásból jöjjenek. Míg régebben sokkal … Read More »

Hírek kávé mellé

25 Már

Sokan vagyunk akik egy jó kávé mellett szeretünk híreket érdekességeket olvasgatni, vannak ilyen hírportálok amik \”direkt\” ehhez készültek. sokan indítják még manapság is így a napot, hogy egy jó bögre kávéval ülnek le és hírekkel kezdik a napot ez eg … Read More »