Alapíts céget Szolnokon!

5 jún
Nem ajánlatos a cégalapítás tervezése, ha nincs gazdasági és jogi segítségünk. Ha nincsenek saját ismereteink ilyen téren, akkor érdemes olyan cégcsoporthoz fordulni, akik olyan könyvelőkkel, és ügyvédekkel dolgoznak, akik nyújtanak cégalapítási tanácsadást. A Logosznál 30 percben biztosítunk tanácsadást a leendő ügyfeleinknek. Segítünk abban, hogy milyen cégformát érdemes választania, vagy választaniuk, valamint a cég nevének kiválasztásával kapcsolatban is tudunk tanácsot adni. A fél órás tanácsadás árát a cégalapítók számától függően állapítjuk meg, megközelítőleg 15-17 ezer forint a cégalapítás csomagjaink ára. Az árba beletartozik extra szolgáltatásként 5 darab aláírás minta. A cégalapítási kérelmet 1 napon belül beküldjük a cégbíróságnak, a bejegyzésről pedig azonnal értesítjük Önt. A cégalapítás utáni kockázatelemzési nyomtatvány kitöltésében is segítünk Önnek/Önöknek, ez is része a csomagnak. Az irodánk címe Szolnok, Baross utca 36. A cégalapítást követően megtisztelve éreznénk magunkat, ha a továbbiakban is számítana a szakértelmünkre, és már mint cég, igénybe venné az Ön/Önök munkáját maximálisan megkönnyítő szolgáltatásainkat.

Dolgozz fesztiválon egész évben!

1 jún
Kicsit másképp alakult az életem, mint ahogy egy átlagos huszonéves lánynak szokott: már a gimi végén megismerkedtem a mostani férjemmel, és két-három évvel később hozzá mentem feleségül. Annak ellenére, hogy már feleség vagyok, egyeteme járok, így tulajdonképpen nincs lehetőségem állandó munkát vállalni, bár tulajdonképpen nem is vagyok rákényszerítve erre. Viszont nyáron, amikor nincs iskola, és a férjem elmegy dolgozni, kedvem támad nekem is valamit csinálni, hogy besegítsek egy kicsit a férjemnek, valamint hogy hasznosan töltsem el az időt. Legtöbbször fesztiválos diákmunka lehetőségek mellett döntök. Szerencsére ilyen jellegű diákmunka Szombathely környékén is van. Tulajdonképpen a munka egyáltalán nem megerőltető, bár pörgős. Egy fiatalos, többnyire diákokból álló csapatban dolgozom, modern munkakörnyezetben. A munka többnyire általános felszolgálói feladatokból áll: pultos munka, sörcsapolás, felszolgálás a VIP részlegen, büfés munka stb. A munka legnagyobb előnye, hogy mikor egy olyan program, koncert van, mely érdekel, ingyenesen részt vehetek rajta. Hosszútávú együttműködés beszélhető meg a szervezőkkel, tehát akár az összes koncerten részt vehetek, mint diákmunkás.

Milyen extra szolgáltatás jár a székhelyszolgáltatás mellé?

15 Már
Helytől, és csomagtól függően változhat a székhelyszolgáltatás ára és a vele járó lehetőségek. Egy ilyen székhelyszolgáltatás lényege, hogy a cégtulajdonos átruházza a hivatalos leveleinek átvételi jogát a székhelyszolgáltatóra, mely havidíj fejében átveszi, kezeli és továbbítja ezeket az iratokat, valamint tárolja is őket, és ingyenesen képviseli az ügyfelet a NAV előtt egy esetleges ellenőrözés alkalmával. A havidíj az extra szolgáltatásoktól függően körülbelül 2000 és 5000 forint közt mozognak. Az említett alapszolgáltatásokon kívül a székhelyszolgáltató segíthet a kezdő vállalkozóknak az ideális cégalapítási feltételek megtalálásában, ez tartalmazhatja a jogi- illetve gazdasági tanácsadást, emellett magára vállalja a cégtábla kihelyezését, mely kötelező a jogszabályok szerint, emellett a levelek átvétele után azonnal értesíti az ügyfelet online és telefonon a küldemény érkezéről. Kedvezményesen biztosítanak tárgyalóterem bérlési lehetőséget is, tehát teljesen leveszik a cég válláról a helyhez kötöttség terhét.

Olcsó elektronikus számla

16 feb
Az elektronikus számla, avagy e-számla számos előnnyel rendelkezik. Talán az elsődleges, és ami a legtöbb ember számára szimpatikussá teheti, az az, hogy pénzt takaríthatsz meg vele, mivel online küldöd el, maximum annyira jön ki a költsége, amennyit az elküldésével elhasználsz a netedből, emellett viszont teljesen felváltja a papír alapú számlázás költségeit, kezdve a nyomtatástól, a papír, a tinta árától egészen a postaköltségekig. Időt takarítasz meg vele, mert az e-mailben elküldött elektronikus számla pár másodpercen belül megérkezik, nem úgy mint a levél, mellyel az lehet a legkevesebb gond, hogy sorban kell állni vele a postán, ezen kívül el is keveredhet, hitelesítő másolatokkal kell bajlódni, stb. A számlázó programok legnagyobb előnyei közé tartozik tehát, hogy elektronikus számlákkal dolgoznak, így pénzt és időt spórolnak meg az ügyfeleik számára. Érdemes tehát a megbízható és gyors számlázó programokba invesztálni, mert költséghatékonyak, és jó befektetésnek minősülnek.

Órabér vagy fix díj?- hogyan olcsóbb a költöztetés?

25 ápr
Költözés előtt állva sokaknak a magas költségek és a számtalan feladattal járó esetlegesen felmerülő problémák jutnak eszükbe. De mégis mi alapján érdemes szakembert választani akkor, ha a költöztetés Budapest területén válik aktuálissá? Valóban csak az árak számítanak, vagy a tapasztalat és a megbízhatóság sokkal fontosabbnak bizonyulnak? Abban szakemberek és tapasztalt költözők is egyetértenek, hogy akár többet is fizetnének annak érdekében, hogy bútoraik és személyes tárgyaik minél gyorsabban és biztonságosan eljussanak az új ingatlanba. A költöztetés Budapest kerületeiben nem csak az ingatlanok sajátosságaiból adódóan ütközhet akadályokba, hanem a parkolóhelyek szűkössége, a nagy forgalom és a tömeg miatt is. Mielőtt letenné a voksot egyik vagy másik cég mellett, érdemes tájékozódnia arról, hogy fix díjban vagy órabérben dolgoznak a szakemberek. Mivel a költöztetés Budapest területén akár időigényes is lehet a lámpák és a távolság miatt, ezért sokan a fix díjban történő megállapodást javasolják. Tovább csökkentheti költségeit, ha már mindent előre becsomagol, és a költözés napján nem kell azzal foglalatoskodni, hogy még az utolsó szekrényeket üríti. A gyakorlott cégek fel vannak készülve az értékes műtárgyak, méretes bútorok, vagy sérülékeny eszközök biztonságos szállítására is, melyért még felárat sem kérnek el.

Egy jó weboldal fél siker

29 Már
A weboldal az a felület amivel általában először találkozik egy ügyfél, ezért fontos, hogy az oldal tökéletesen meglegyen szerkesztve formailag és tartalmilag is a legfontosabb, hogy a felhasználó könnyedén tudjon tájékozódni az oldalon és megtalálja amit keres mert ha ez nem valósul meg akkor a lehetséges ügyfél csalódottan fog távozni a weboldalunkról ezért fontos hogy a weboldalra kiemelt figyelmet fordítsunk és igényesen legyen megcsinálva. Legyen igényes a kialakítása és legyen meggyőző a felhasználónak, külön előny hogyha mobilbarát az oldal ezzel megkönnyítjük a felhasználó dolgát. Tehát a weboldal elkészítését érdemes egy profira bízni.

Számlázó programok előnyei

8 Már
Az újonnan megjelenő számlázó programoknak rengeteg előnye van ezért egyre többen választják ezt a megoldást. egy ilyen számlázó program gyors, tehát igazán időhatékony emelett költséghatékony is és könnyű kezelni és ami oriási előny még, hogy bárhonan elérhető, bármikor használható (éjjel-nappal) tehát a program igazodik hozzánk nekünk nem kell a programhoz akkor használjuk amikor akarjuk, nincs többé az a rengeteg számla ami egy oriási papírtenger eredményez aminek soha nem látjuk a végét és mindig csak belekavarodunk. A programot nem kell telepíteni és azonnal használható, kevés ennyire praktikus program van, ez remek megoldás hogyha hatékonyabban akarjuk kezelni a számláinkat.

Kertépítés Budapesten, akár háztetőre is …..

21 nov
Vállalunk komplett kert megvalósítást, felújítást gyepszőnyeggel, műfűvel, vagy akár ezek kombinációjával is. Rendelkezünk tetőket referenciával is. Mit nyújtunk? Kerttervezést, kertépítést és kertfenntartást is. Minden szükséges anyagot, növényt, burkolatot, stb. biztosítunk. Önnel együtt tervezünk, majd a kész kertet csak el kell foglalnia. A legszebb és legfunkcionálisabb megoldásaink közé tartozik, amikor az élő díszfelületet harmonikusan kombináljuk az élettelen járó, pihenő, tartózkodó helyekkel. Keressen kérjen személyes konzultációt (természetesen Önnél, a leendő kertben) a 06-30-933-06-07 telefonszámunkon.