Igényes plakátot mindenkinek

9 Júl

Magyarországon az egyik legnépszerűbb reklámhordozó és tömegkommunikációs eszköz a plakát, óriásplakát. Minden autóút mellett tucatjával találni, Ön is biztos látott ma legalább három plakátot. Ezek egyszerre reklámoznak, informálnak, tájékoztatnak, és nem ritkán szórakoztatnak. A prémium plakát, óriásplakát szerepe az utóbbi … Read More »

Óriásfej a partik sztárja

9 Júl

Újabban nagy divat, hogy nyomdai eszközökkel óriásfejeket gyártatnak a kreatív rendezvény szervezők, ezzel is növelve a rendezvény hangulatát. Az óriásfej pár éve jött csak divatba, de azóta a céges rendezvények elválaszthatatlan része. Nincs rendes buli, ballagás vagy sportesemény, amit ne … Read More »

Padlómatricát minden üzletbe!

9 Júl

Napjaink egyik közkedvelt és látványos marketing eszköze a padlómatrica és az öntapadós matrica, mindennap láthatunk ilyen nyomdai eszközöket bármelyik bevásárló központban. Természetesen nekünk is lehet ilyen eszközöket használni, nemcsak a nagy cégeknek. A Regiszter Nyomda a gyors padlómatrica, öntapadós matrica … Read More »

Alapíts céget Szolnokon!

5 jún

Nem ajánlatos a cégalapítás tervezése, ha nincs gazdasági és jogi segítségünk. Ha nincsenek saját ismereteink ilyen téren, akkor érdemes olyan cégcsoporthoz fordulni, akik olyan könyvelőkkel, és ügyvédekkel dolgoznak, akik nyújtanak cégalapítási tanácsadást. A Logosznál 30 percben biztosítunk tanácsadást a leendő … Read More »

Dolgozz fesztiválon egész évben!

1 jún

Kicsit másképp alakult az életem, mint ahogy egy átlagos huszonéves lánynak szokott: már a gimi végén megismerkedtem a mostani férjemmel, és két-három évvel később hozzá mentem feleségül. Annak ellenére, hogy már feleség vagyok, egyeteme járok, így tulajdonképpen nincs lehetőségem állandó … Read More »