Kreatív papírtáska készítés

9 Már

Szereti Ön a kreatív reklámokat? A Regiszter Nyomda évtizedek óta gyártja a kiváló minőségű printmarketing anyagokat, a kreatív papírtáska készítés a kisujjunkban van. Éves szinten mintegy százezer papírtáskát gyártunk, elképesztő tapasztalatunkat Önnel is megosztjuk természetesen! Alapvetően környezetbarát anyagokkal dolgozunk, illetve … Read More »

Virtual Office Budapest

9 Már

Ügyvédi irodánk legnépszerűbb szolgáltatása a virtual office Budapest szolgáltatásunk, amelynek keretében külföldiek számára lehetővé tesszük, hogy Magyarországon céget alapítsanak, illetve még a cég székhelyéről is gondoskodunk. Kevesen hiszik, de valójában nagyon sok külföldi szeretne nálunk befektetni, hiszen mi is az … Read More »

Ügyvéd Budapest közepén

9 Már

Napjainkban az ügyvédi szolgáltatások, a jogi feladatok bizony elsődlegesek, ha nem akarunk hibázni! Irodánk, az ügyvéd Budapest közepén, a lezárás alatt is dolgozik természetesen és mindenfajta jogi feladatot szívesen vállal, például adásvételi szerződés készítését. Jól felkészült és tapasztalat ügyvédi csapatunk … Read More »

Prémium dekoráció

9 Már

Napjainkban a printmarketing anyagok még népszerűbbek, mint a kilencvenes években, amikor mindenkinek volt céges dossziéja vagy névjegykártyája. Ez a tendencia teljes mértékben visszatért, hiszen a kiváló minőségű dekoráció, a céges papírtáska vagy a szórólap továbbra is nagyon erős marketing terméknek … Read More »

Épületháló, óriásplakát a gyárból

9 Már

Napjaink egyik legizgalmasabb printmarketing terméke a kreatív épületháló, óriásplakát, amely már csak méreténél fogva is, tömegeknek juttatja el üzenetünket. Az épületháló egy igazán magyar sajátosság, a rengeteg felújítás alatt álló épület hálójára tehetünk óriásplakátot, nyilván nem papírból, hanem időjárásbiztos polietilén … Read More »