A repülés öröme

13 jún
Próbáltad már, milyen a repülés színtiszta élvezete? Persze nem egy nagy utasszállító belsejében, amiből ki sem látsz, hanem egy kis repülőgépen, vagy egy kelikopterben! Egyszerűen mesés, meg fogja változtatni az életedet, próbáld csak ki bátran! Az izgalmas helikopterezés és sétarepülés egyik központja Budaörsön van, a repülőtéren, tehát nincs messze tőled sem. Nagyon látványos sétarepüléseket indítunk Budapest felett, a Balaton felett és persze Visegrád felett. Ajándéknak is tökéletesen ideális, neked is ki kell próbálni! Gyereknek, felnőttnek egyaránt óriási élmény, ajándékozz sétarepülést bátran! A Skyline téged is elvisz a város fölé, hogy tökéletesen szórakozz.

Lego Worlds

1 ápr
Melyik gyerek ne szeretné a Legot? Na és a videojátékokat? Azt hiszem bátran állíthatom, hogy mindkét kérdés költői, mivel nem igazán lehet olyan gyereket találni, amelyiket hidegen hagynák a videojátékok, vagy a Lego. Ráadásul a most megjelent Lego Worlds ötvözi ezt a kettőt, így hatalmas Lego birodalmat építhetsz ennek a videojátéknak a segítségével. Ennek köszönhetően nem szükséges szobányi mennyiségű Legot vásárolnod ahhoz, hogy komoly Lego birodalmat építs. Elegendő a kreatív álmaid megvalósításához egy Lego Worlds videojáték (PC-re, Xbox One-ra, vagy PS4-re) és máris építkezhetsz kedvedre. Ráadásul ha szeretnéd megmutatni építményedet a barátaidnak, akkor egyszerűen megoszthatod velük a közösségi alkalmazásban.

Újra hódít a videojáték

8 Már
A PS4 videojátékok egyre több helyen jelenek meg és egyre igényesebbek ezért többen választják ezt mint korábban. De álltalánosságban is megfigyelhető, hogy egyre többet videojátékozunk köszönhető ez valószínűleg annak is, hogy a cégek egyre népszerűbb filmeket/figurákat dolgoznak fel például az új Marvel Avengers játék ami ráadásul még lego is tehát két célcsoportot céloz meg egyszerre, a legó népes rajongó táborát és a Marvel képregények vagy filmek humorát és akcióját kedvelőket. De persze a jól bevált klasszikusok sem tüntek el mint például a Pro Evolution Soccer ami felveszi a versenyt a többi futballal foglalkozó videojátékkal, a továbbfejlesztett grafika és egyéb újítások miatt.

Megbízható társkereső oldal

21 nov
Sokan berzengnek a társkereső nyújtotta lehetőségektől, holott aki a célnak megfelelően használja, legtöbb esetben megleli a szerelmet és a boldogságot olyan mellett, aki szintén magányos, társat keres és partnert minden tevékenységéhez. Napjainkban nehéz ismerkedni, randizni, mert a hétköznapjainkat felemészti a rohanó életmód és a munka. Innentől kezdve társra lelni jóval egyszerűbb, mint korábban volt. Keresd hát meg azt az embert, akivel teljes mértékben egyeztek, méghozzá a LelkiTárs társkeresőn.