Önnek is segít az önéletrajz minta

19 okt

Az oldalon látott önéletrajz minta olyanoknak biztosít némi segítséget, akik bizonytalanok abban, hogy miféleképp is kéne saját önéletrajzukat elkészíteni. Ez az önéletrajz minta a személyes adatoktól a vezetői engedélyekig sok mindent bemutat. Az önéletrajz minta átolvasása után pedig rögtön akár … Read More »

Megduplázott tőzsdeszámla

25 Sze

A videó felvételen láthatsz egy hangsúlyozom éles tőzsdeszámlát, ami a felvétel készítése előtt 16 hónappal nyílt és a felvétel pillanatában 109% hozammal büszkélkedhet. Ennek eléréséhez mindössze heti 2-3 óra időráfordítás elegendő. Jól hangzik, igaz? A kereskedési módszer, amivel hasonló szép … Read More »

Bináris mentor

19 Júl

Ha internetes kereskedelemre vágysz, a Bináris Mentor a te asztalod. Válassz a neked tetsző opciók közül, te döntöd el, mivel kereskednél, és azt is beállíthatod, szerinted merre mozdulnak az árfolyamok. Válaszd az OptionFairt, ez szól kezdőknek, és tapasztald ki az … Read More »

Álláshirdetések Székesfehérvár környékén

28 jún

Milyen állások vannak Székesfehérváron? A Workania egybeválogatta az összes székesfehérvári állást, hogy a böngészők egyszerűen megleljék a legtutibb hirdetéseket. Ezek a székesfehérvári álláshirdetések napi szinten frissülnek. Illetve ha egy szomszédos régió állásait tekintené inkább meg, akkor elég mindössze a keresőben … Read More »