Mobil alkalmazás fejlesztés

2 Már

A mobil eszközök, okostelefon és tabletek rohamos elterjedése folytán egyre több mobil alkalmazást töltenek le a hazai mobilozók. Számuk pedig napról-napra dinamikusan nő. Egyes előrejelzések szerint 2014 -re a mobil internet előfizetések száma eléri a 7 milliárdot ami egyenlő a Föld népességének számával. Vagyis minden földlakónak lesz mobil internet kapcsolata.

A mobil alkalmazás fejlesztés egyre hangsúlyosabb szerepet tölt be már ma is az innovatív gondolkodású vállalkozók körében. Egyre több cég tervezi saját szolgáltatásait megjelentetni mobilon. A webes megjelenés mellett egyre erősebb a mobil alkalmazás fejlesztés utáni igény. Azonban a mobil alkalmazás fejlesztés teljesen más világ, mint a web vagy akár egy asztali alkalmazás fejlesztése ezért, ha nagy letöltésszámú app-ot szeretne valaki, akkor érdemes a mobil alkalmazás fejlesztés körül járatosságot szerezni mielőtt hozzáfogna a mobil alkalmazás fejlesztésbe.

Egy ötlet csak úgy lehet sikeres ha profi mobil alkalmazás fejlesztőre bízza a kivitelezést, aki ismeri a jelen trendjeit és sejti a jövő lehetséges slágereit. A mobil alkalmazás fejlesztésnek további nagy területe a marketing, ahol a látványos és játékos elemekkel próbálják meg az emberek figyelmét felkelteni egy adott termék iránt. Nyugaton iszonyatosan sikeres marketing kampányokat vittek már véghez mobil alkalmazások segítségével és hamarosan hazánkban is megjelennek a mobilra készített marketing appok.

Nem érdemes késlekedni, a mobil alkalmazások segítségével több millió potenciális ügyfelet érhet el.

PlixApp – Mobil alkalmazás fejlesztés