Ingyenes Fusion 360 aktiválása

30 Júl

A Fusion 360 CAD CAM rendszer egy nagyon dinamikusan fejlődő, szinte minden szükséges gépészeti tervezési feladat elvégzésére alkalmas, legyen az 3Ds tervezés, szimuláció, összeállítás készítése vagy akár 2.5 – 3+2 tengelyes marási megmunkálás tervezése (CAM). Az Autodesk álltal fejlesztett ingyenes … Read More »

Van-e halhatatlanság?

26 feb

Az emberiséget – érthető, emberi okból- , mindig is foglalkoztatta a halhatatlanság gondolata, és számos elképzelés született arról, hogy miképp érhető el a halhatatlanság. Újabban a biológiai halhatatlanság megteremtésén fáradoznak a biológusok, ezzel kapcsolatban halhatunk is időről-időre híreket, sikeres kísérletekről, … Read More »

Állások, cégek Szigetszentmiklóson – Workania

10 okt

Szigetszentmiklósi állás megtalálásában segít a Workania! Sűrűn új szigetszentmiklósi álláshirdetésekkel bővítik a listát. Szóval ajánlatos időnként ránézni! De az állások nem csak Szigetszentmiklóson, hanem a környékbéli városokban is áttekinthetőek. Talál segítséget az önéletrajt elkészítésről is. A szigetszentmiklósi állásokra klikkelve megtalálja … Read More »

Önéletrajzzal kapcsolatos tudnivalók, érdekességek

1 aug

Az álláskereséshez elengedhetetlen egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért teszi lehetővé, hogy portálján bárki elkészíthesse a saját önéletrajzát. Hogy miért kedvező ez? Először is azért, mert az így kreált önéletrajzokat hozzáadják a cégek által használt adatbázisba. Ezzel nem kicsit növelve … Read More »

Swinger tudnivalók egyhelyen

6 ápr

Ha érdekelt a swingerek világa, de eddig nem találtál elegendő információkat akkor a cikkünk Neked szól! Az alábbi blogbejegyzésben összefoglaljuk a legfontosabb swinger tudnivalókat: – Mi a swinger fogalma? – Mi történik a swinger klubban? – Hogyan célszerű öltözködni? – … Read More »

Ingenico minőségi hőpapírtekercsek

12 Már

Hőpapírtekercseket különböző terminálokhoz ma már online is lehet vásárolni. Az Ingenico nagyon népszerű, hiszen kiváló minőségű papírokat forgalmaz. Többféle méretben is kapható, így mindenki megtalálja a számára megfelelőbb nyomott hőpapírtekercset. Csomagban vásárolható meg, egy csomagban rendszerint száz darab Ingenico papír … Read More »

Hatékony a páramentesítő készülék

19 nov

Sokan nem is figyelnek arra, hogy a nedves lakásokban könnyebben kialakulnak a különféle légúti megbetegedések. Ennek nagyon egyszerű megoldása, a páramentesítő készülék. Ugyanis a 60% alatti páratartalomnál a penészgomba nem él meg és nem tud szaporodni. Tehát eltűnik. A légúti … Read More »