Időjárás A-Z-ig

6 ápr

Az időjárás olyan befolyásoló tényező, amely meghatározza mindennapi életünket. Jobb tisztában lenni azzal, hogy milyen időre számíthatunk, ha munkába indulunk, hiszen annak megfelelően célszerű öltözködnünk, de azt is szeretjük előre tudni, hogy milyen időjárásra számíthatunk a hétvégén, hiszen ezen információ … Read More »

Ingyenes Fusion 360 aktiválása

30 Júl

A Fusion 360 CAD CAM rendszer egy nagyon dinamikusan fejlődő, szinte minden szükséges gépészeti tervezési feladat elvégzésére alkalmas, legyen az 3Ds tervezés, szimuláció, összeállítás készítése vagy akár 2.5 – 3+2 tengelyes marási megmunkálás tervezése (CAM). Az Autodesk álltal fejlesztett ingyenes … Read More »

Van-e halhatatlanság?

26 feb

Az emberiséget – érthető, emberi okból- , mindig is foglalkoztatta a halhatatlanság gondolata, és számos elképzelés született arról, hogy miképp érhető el a halhatatlanság. Újabban a biológiai halhatatlanság megteremtésén fáradoznak a biológusok, ezzel kapcsolatban halhatunk is időről-időre híreket, sikeres kísérletekről, … Read More »

Állások, cégek Szigetszentmiklóson – Workania

10 okt

Szigetszentmiklósi állás megtalálásában segít a Workania! Sűrűn új szigetszentmiklósi álláshirdetésekkel bővítik a listát. Szóval ajánlatos időnként ránézni! De az állások nem csak Szigetszentmiklóson, hanem a környékbéli városokban is áttekinthetőek. Talál segítséget az önéletrajt elkészítésről is. A szigetszentmiklósi állásokra klikkelve megtalálja … Read More »

Önéletrajzzal kapcsolatos tudnivalók, érdekességek

1 aug

Az álláskereséshez elengedhetetlen egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért teszi lehetővé, hogy portálján bárki elkészíthesse a saját önéletrajzát. Hogy miért kedvező ez? Először is azért, mert az így kreált önéletrajzokat hozzáadják a cégek által használt adatbázisba. Ezzel nem kicsit növelve … Read More »

Swinger tudnivalók egyhelyen

6 ápr

Ha érdekelt a swingerek világa, de eddig nem találtál elegendő információkat akkor a cikkünk Neked szól! Az alábbi blogbejegyzésben összefoglaljuk a legfontosabb swinger tudnivalókat: – Mi a swinger fogalma? – Mi történik a swinger klubban? – Hogyan célszerű öltözködni? – … Read More »

Ingenico minőségi hőpapírtekercsek

12 Már

Hőpapírtekercseket különböző terminálokhoz ma már online is lehet vásárolni. Az Ingenico nagyon népszerű, hiszen kiváló minőségű papírokat forgalmaz. Többféle méretben is kapható, így mindenki megtalálja a számára megfelelőbb nyomott hőpapírtekercset. Csomagban vásárolható meg, egy csomagban rendszerint száz darab Ingenico papír … Read More »