Béreljen autót az Autókölcsönző Klubtól.

6 Sze
Az Autókölcsönző Klub kiváló állapotú gépjármű bérbeadással foglalkozik. A személyautók, a mini buszok, kishaszongépjárművek, és a rendezvényekre feldíszített sofőrrel bérelhető személyautók terén is biztosítunk magas színvonalon, kedvező áron járműveket. Célunk, hogy minden ügyfelünk számáram megtaláljuk azokat a járműveket, mely megfelel az igényeiknek. Az autóinkat kaució letétele után lehet bérbe venni, melyet visszaszállítás után visszaszolgáltatunk. Az autók GPS-el felszereltek, és kiváló állapotban vannak. Segítségünkkel Ön is meg fogja találni az egyéniségéhez leginkább illő járművet, még akkor is, ha csak egy alkalomra lenne szüksége egy kölcsön autóra!

Üzemanyagkártyák: Csökkentse jelentősen üzemanyag költségeit

3 jan
Szeretné csökkenteni üzemanyagköltségeit? Próbálja ki a Fleetcor Hungary üzemanyagkártyáját. Nemcsak a tankolás lesz olcsóbb 200 hazai és több mint húszezer töltőállomáson, de üzemanyagkártyáját a külföldi utakon használhatja útdíj, híddíj vagy alagútdíj fizetésére is. Üzemanyagkártya csomagok és díjak A FleetCor három különböző csomagot ajánl attól függően, hogy cége hány autóból álló flottával rendelkezik, illetve mennyi üzemanyagot használ átlagosan havi szinten. A Basic-csomag elsősorban a kis fogyasztású 1-2 járművel rendelkező cégeknek éri meg legjobban, ahol a havi átlagfogyasztás nem nagyobb mint 300 liter/hónap. A Standard-csomag a kis- vagy közepes méretű járműparkkal rendelkező vállalatoknak térül meg leginkább, ahol a havi átlagfogyasztás 1500 liter alatt marad. A Plus-csomag a nagyobb járműparkot üzemeltető vállalkozásoknak ideális, ahol a flotta átlag havi fogyasztása magasabb mint 1500 liter. Bővebb információt az üzemanyagkártyákról és az elérhető kedvezményekről https://fleetcor.hu/uzemanyagkartyak weblapon találhat. A most regisztráló vállalkozások egyénre szabott kedvezményben részesülnek.

Citroen alkatrészek, a helyszínen beszerelve is …

9 nov
Új és utángyártott Citroen alkatrészeket talál nálunk, már több mint tíz típushoz. A típus és termék kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Specialitásunk az, hogy nem csak raktárkészletünk van (amit az oldalunkon találhat), nem csak vállaljuk - egyeztetés után - más Citroen alkatrészek beszerzését is, hanem az autósboltnál lévő szervizünkben be is szereljük azokat. Természetesen, ha csak az autóalkatrész vásárlás a cél, akkor a személyes átvétel, mellett a házhoz szállítást is megrendelheti nálunk. Nyitva tartunk hétfőtől szombatig. Ügyfélszolgálatunk:+36 70 907 33 22