Alapíts céget Szolnokon!

5 jún

Nem ajánlatos a cégalapítás tervezése, ha nincs gazdasági és jogi segítségünk. Ha nincsenek saját ismereteink ilyen téren, akkor érdemes olyan cégcsoporthoz fordulni, akik olyan könyvelőkkel, és ügyvédekkel dolgoznak, akik nyújtanak cégalapítási tanácsadást.

A Logosznál 30 percben biztosítunk tanácsadást a leendő ügyfeleinknek. Segítünk abban, hogy milyen cégformát érdemes választania, vagy választaniuk, valamint a cég nevének kiválasztásával kapcsolatban is tudunk tanácsot adni. A fél órás tanácsadás árát a cégalapítók számától függően állapítjuk meg, megközelítőleg 15-17 ezer forint a cégalapítás csomagjaink ára. Az árba beletartozik extra szolgáltatásként 5 darab aláírás minta. A cégalapítási kérelmet 1 napon belül beküldjük a cégbíróságnak, a bejegyzésről pedig azonnal értesítjük Önt. A cégalapítás utáni kockázatelemzési nyomtatvány kitöltésében is segítünk Önnek/Önöknek, ez is része a csomagnak.

Az irodánk címe Szolnok, Baross utca 36. A cégalapítást követően megtisztelve éreznénk magunkat, ha a továbbiakban is számítana a szakértelmünkre, és már mint cég, igénybe venné az Ön/Önök munkáját maximálisan megkönnyítő szolgáltatásainkat.